DATE

March 31, 2017

CATEGORY

Uncategorized

AUTHOR

Line Moeller Maersk

Lundhs kjøper Saga Pearl

in Uncategorized By Line Moeller Maersk

Vi er glade for å kunngjøre at Lundhs kjøper bruddselskapet Saga Pearl AS Tveidalen, Larvik, fra det kinesiske steinselskapet Best Cheer. Lundhs vil fra og med 31.mars 2017 overta ansvaret for selskapet.

“Vi er glade for å ha kommet til enighet med Best Cheer om kjøp av Saga Pearl. Lundhs har som visjon å være den foretrukne partner for våre kunder og interessenter. Ved å kjøpe Saga Pearl styrker vi vår posisjon som produsent og distributør av larvikitt», sier adm. direktør i Lundhs, Thor-Anders Lundh Håkestad

Saga Pearl produserer materialet Blue Pearl. Dette materialet vil fra nå av bli inkludert i Lundhs’ portefølje av naturstein som Lundhs Blue.

Dersom du har spørsmål til oppkjøpet ta gjerne kontakt med oss.

Lundhs AS:
Adm. direktør: Thor-Anders Lundh Håkestad
talh@lundhs.no
Mobil: +47 913 15 991

Business Development Manager: Marius Withbro-Svendsen
mws@lundhs.no
Mobil: +47 930 01 551

_______________

Om Best Cheer
Best Cheer ble grunnlagt i Kina i 1994. I dag er selskapet Best Cheer Stone Inc. vokst til et internasjonalt selskap med 4500 ansatte på verdensbasis. BCS leverer et bredt spekter av steinmaterialer til ulike kommersielle prosjekter som fasadeplater, fliser og benkeplater. BCS har ti fabrikker i Kina og 25 steinbrudd over hele verden. Mer info: bestcheerstone.com

Om Lundhs
Lundhs AS ble etablert i 1962 av Thor Lundh og er i dag Norges ledende produsent av naturstein, først og fremst Larvikitt. Lundhs opererer åtte steinbrudd i Vestfold, har 134 ansatte og eksporterer 99 % av salgbar forekomst. Familiene Lundh og Treschow er sammen eiere av selskapet med 50 % hver. Hovedkontoret ligger i Larvik, men selskapet har også kontor i Kina og er representert med salgsagenter i Brasil, Vietnam, India og Italia.

Om Saga Pearl
Lokasjon: Tveidalen, Larvik
Størrelse: 64.6 hektar (0,65 Km2)
Materiale: Larvikitt, Blue Pearl

Tags:

Join the Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *