DATO

March 3, 2012

KATEGORI

Kjøkkenbenkeplater

FORFATTER

Janne Magnussen

Hvorfor velge naturstein på kjøkkenet?

Det er mange grunner til å velge naturstein til kjøkkenbenken!

Bruk av naturstein til kjøkkenbenk har vært en favoritt blant folk over hele verden lenge. Kombinasjonen av høy motstandsdyktighet og det rene ekslusive uttrykket gjør dette materialet til et populært valg.

Naturstein, som granitt, har lang holdbarhet og er slitesterk. Du kan trygt tilberede mat på denne benkeplaten, platen tåler varme gryter og kjeler, og den tåler væske. Behovet for vedlikehold er meget lav.

 

Så hvorfor velge naturstein som kjøkkenbenkeplate?

  • Brukervennlig: mat kan tilberedes direkte på benkeplaten for de materialet er naturlig hardt, tåler høy varme og er ripevennlig.
  • Et trygt helsemessig valg: marterialet er testen og bevist radon-fritt og det er ikke tilsatt kvarts.
  • Lang holdbarhet: med nesten null absobsjonsevne kan du trygt søle på benkeplaten din

Vil du se flere eksempler på bruk av naturstein som kjøkkenbenkeplater?

Bildene er tatt av fotograf Morten Rakke

Tags:

Join the Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CATEGORIES

  • No categories

LATEST ARTICLES

    ARCHIVES