DATO

April 15, 2013

KATEGORI

Uncategorized @nb

FORFATTER

Janne Magnussen

Nytt eksklusivt hotell har åpnet i Oslo

in Uncategorized @nb By Janne Magnussen

Det nye ekslusive hotellet, The Thief, åpnet dørene i januar. Vi er stolte av å kunne fortelle at våre materialer er brukt til fasade og som en del av interiøret.

Det nye hotellet har allerede høstet internasjonal oppmerksomhet for deres gjennomførte stil. Hotellet profilerer seg som et livsstilsthotell bygget på en grunntanke om bærekraft og lokale kvaliteter i Oslos mest fremoverlente bydel Tjuvholmen. Det er investert mye i det estetiske og visuelle uttrykket og hotellet har blant annen en egen kunstkurator.

Lokal naturstein fra Lundhs

Vi er stolte av å kunne fortelle at larvikitt fra Lundhs og Larvik er brukt i dette prosjektet. For oss er det veldig inspirerende å se hvor delikat vår stein kan brukes, slik som her på The Thief. Det er materialene Lundhs Emerald og Lundhs Black som er brukt på fasaden utenfor, på gulvene inne i resepsjonen, ved heisområdene og ved baren. I restauranten er også Lundhs Emerald brukt som benkeplater der blant annet forkostbuffeten serveres.
Se vårt galleri fra The Thief

Fin beliggenhet

Hotellet ligger i det nye populære området Tjuvholmen i Oslo, med Oslofjorden og det nye Astru Fearnley museum som næremeste omgivelser. Tjuvholmen lokaliserer også mange fine restauranter og spisesteder med høy internasjonal standard. Besøker du Oslo er det vel verdt turen å gå nedenom Tjuvholmen for å skue The Thief  og det nye Astrup Fearnley Museum.

Tags:

Join the Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *