OM OSS

 

Lundhs AS er Norges ledende produsent av naturstein, og fører et bredt utvalg av naturstein som larvikitt, granitt og anortositt. Selskapet drifter rundt 8 steinbrudd i Larviksområdet og er arbeidsplass for 135 ansatte. Familiene Lundh og Treschow er sammen eiere av Lundhs AS, og sammen fører vi videre 100 år gamle tradisjoner. Vårt hovedkontor ligger i Larvik, men vi har kontor i Kina, og salgsagenter i Brasil, Vietnam, India og Italia. Kontakt oss

Lundhs quarries nature


VÅRE MATERIALER

Larvikitt fra området rundt Larvik er helt unik i oppbygning og utseende. Det er syv typer Larvikitt, Lundhs Blue (Blue Pearl) og Lundhs Emerald (Emerald Pearl) er de mest kjente og populære. Våre materialer inkluderer også anortosittene Lundhs Antique fra Sirevåg og Lundhs Aurora fra Ukraina. Fra 1. januar 2014 har Lundhs også ansvaret for salg og markedsføring av finsk granitt, utvinnet av Palin Granit. Les mer om våre materialer.

KJENTE BYGNINGER

Lundhs’ materialer blir eksportert til hele verden, og har blitt tatt i bruk i mange kjente bygninger. Verdens første 7-stjerners hotell, Burj-Al-Arab i Dubai, Jame Asr Hassanil Bolkiah moskeen i Brunei og sommerpalasset til Sultanen av Oman, Galleries Lafayette i Paris. Hvis du vandrer rundt på Manhattan, kan du oppdage larvikitt på butikkfronter overalt! Her i Norge er vi svært stolte av Farris Bad og The Thief, hvor våre materialer blant annet dekorerer fasade, gulv, spa-avdeling og bardisker. Se flere av våre referanseprosjekter i galleriet.

Galeries Lafayette, Paris. Lundhs natural stone