FAQ

Hvor kan jeg kjøpe fliser eller andre ferdige produkter i deres materialer?
Lundhs er spesialisert på gruvedrift så vi leverer ikke ferdige produkter.
Vennligst kontakt en av våre anbefalte leverandører

Er naturstein mye dyrere enn andre materialer?
Ved hjelp av effektiv drift av steinbrudd, moderne og konkurransedyktig prosessering er stein overraskende prisgunstig sammenlignet med kunstig stein eller keramikk. Hvis kvalitet, holdbarhet og vedlikehold tas med i betraktningen, er naturstein et naturlig valg.

Jeg har en stor flate å dekke, vil deres materialer være ensartet nok?
Det er noen hensyn å ta når en stor flate skal dekkes med naturstein. Vær sikker på at det er god nok tid for leverandøren å velge det mest ensartede materialet fra bruddet, få det fraktet til fabrikken, behandlet og fraktet videre til bygningsplassen. Vær sikker på at alle panelene eller flisene blir installert i samme retning på bygningen. Noen materialer er mer ensartet enn andre, kontakt oss gjerne for råd.

Hvordan kan jeg være sikker på å få det materialet jeg betaler for eller etterspør i en spesifikasjon?
Det kan hende det er et prosjekt hvor Lundhs Blue er spesifisert men et materiale med lavere kvalitet/pris blir sendt. Prisforskjellen ender opp i leverandørens lomme. Hvis du er i tvil, be om en prøve og send den til oss. Vi kan fortelle deg hvilket materiale det er og om din potensielle leverandør faktisk har tilgang til dette materialet. Kontakt oss

Inneholder deres materialer Radon?
Et ferdig produkt fra Lundhs inneholder ikke Radon.

Jeg har et stort prosjekt på 5,000 m2 og jeg vil gjerne bruke Lundhs Blue. Hva er leveringstiden?
Å sende fra våre steinbrudd innen Europa tar 10 dager, til Asia tar det 35 dager. I tillegg kommer behandlingen av steinen, dette kan ta 4-8 uker og deretter skal det fraktes til din byggeplass. Tilgjengelighet må også tas med i betraktningen. Ta derfor kontakt hvis du har noen spørsmål rundt dette.

Kan jeg besøke deres steinbrudd for å lære mer?
Du er selvfølgelig velkommen til å besøke et av våre steinbrudd for å se hvordan vi operer. Bare du tar kontakt for å avtale tid.

Er deres materialer holdbare?
Vi mener at granitten i vår portfolio er et av de mest holdbare materialene i verden. Dette underbygges av tekniske egenskaper, men er også tydlig i noen av referanseprosjektene våre, som har hatt et langt liv med lite endring i utseende. Typisk vedlikehold av våre materialer er bare vanlig vasking!

Send oss en melding eller kontakt oss hvis det er noen spørsmål du ikke har fått svar op ovenfor.